En toen was het alweer december. Maar wacht even, dat kan toch niet; het jaar is nog maar net begonnen! Zo voelt het in ieder geval. Blijkt het gezegde waar te zijn: ‘time flies when you’re having fun’. Een goed moment om even stil te staan en dankbaar te zijn voor alle mooie dingen die op ons pad zijn gekomen.

Veel om dankbaar voor te zijn

Goh, waar te beginnen? Eerst nog maar eens een hartelijk welkom aan alle nieuwe opdrachtgevers die ons gevraagd hebben hun zichtbaarheid te vergroten. Met veel plezier gaan wij de uitdaging aan en we wensen jullie – en ons – een fijne samenwerking toe. Er zijn ook klanten geweest die bij ons weg zijn gegaan want zo werkt dat in een dynamisch bedrijf. Aan hen willen we nog zeggen: bedankt voor het vertrouwen en de fijne samenwerking. De deur staat altijd open dus aarzel niet om koffie te komen drinken om de banden aan te halen.

Werken aan ons bedrijf

We werken hard voor onze opdrachtgevers maar ook hard aan onszelf. Met jack&puck zijn we een strategietraject ingeslagen om Market-it nog verder te professionaliseren. We zijn begonnen met het definiëren van onze kernwaarden. Enthousiast, passie, betrokken, creatief en klantgericht: dat zijn de woorden die bij ons passen, die zeggen waar we voor staan en hoe we ons voor onze opdrachtgevers willen inzetten.

Komen en gaan

Ook op personeelsgebied hebben we niet stilgezeten: maar liefst drie nieuwe medewerkers, vier als je Bieke meetelt die na haar afstudeerstage (inclusief diploma, jaja) is gebleven. Barbara, Sjeel en Ieke sloegen een andere weg in en Fleur, Denise en Daisy gaan bij Market-it hun grenzen verleggen. We bouwen door aan een hecht team, delen onze kennis en vergroten ons netwerk.

Think big!

Vooruitlopend op de toekomst waarin we hopen te groeien en voor nóg meer klanten de externe marketingafdeling willen worden, openden we een tweede kantoor. Thinking big! Precies tegenover ons kantoor kwam een ruimte leeg. Zo’n kans krijg je niet twee keer dus schilderden we de muren paars, lieten prachtige letters op de muur plaatsen, installeerden een paar werkplekken en kochten een pingpongtafel voor de spreekkamer.

De bal is rond

Pingpongen in plaats van padel? Nee hoor, ook padel spelen we nog regelmatig, maar wie wil kan óp kantoor ook nog een balletje slaan. Er schijnt zelfs een interne competitie te worden opgezet. Wil je ons uitdagen? Doe dat gerust, maar wees gewaarschuwd: wij oefenen veel!

Met elkaar

We drinken nog steeds liters thee, eten (bewust) minder chocolade dan vorig jaar en komen vaker met de fiets naar kantoor. We inspireren elkaar, leren van elkaar en hebben het heel gezellig met elkaar. En daar willen we in 2024 helemaal niets in veranderen. Datzelfde geldt voor onze opdrachtgevers: wij hebben er heel veel zin in om voor jullie alles uit de kast te halen en jullie zo zichtbaar te maken als je voor ogen hebt.

Heb het goed en voor 2024: hou het goed!