MARKET-IT ZOEKT EEN strategisch marketeer gezocht

Is Stratego jouw favoriete gezelschapsspel? Dan denken wij dat je eens bij ons langs zou moeten komen voor een bakje koffie (of thee). Niet dat wij de hele dag spelletjes zitten te spelen maar wij zoeken iemand die in het belang van onze klanten vooruit kan denken. Die snel weet te achterhalen waar ‘de vlag’ ligt.

Als strategisch marketeer bij Market-it ben je verantwoordelijk voor een helder en goed onderbouwd strategisch marketingplan voor onze klanten. Jij zet de lijnen uit, waarbij je het doel en de boodschap die de klant wil overbrengen altijd als focuspunt behoudt. Je neemt de klant mee in hun eigen marketingverhaal, waarbij onder andere de verschillende doelgroepen, kanalen, doelstellingen, tone-of-voice en boodschappen de revue passeren. Vervolgens vertaal je alle sessies naar een strategisch marketingplan waarmee de projectmanager en de klant een helder beeld hebben met welke acties en doelstellingen zij aan de slag kunnen. Bij het maken van het plan houd je het budget en haalbaarheid van de acties bij de klant in je achterhoofd, maar ben je tegelijkertijd creatief in het bedenken van nieuwe concepten en oplossingen.

Persoonlijke checklist:

Z

Jij hebt een sterk analytisch denkvermogen

Z

Strategisch inzicht is jouw tweede natuur

Z

Communicatie is één van je charmes

Z

Creatief en innovatief zijn termen die jou het best omschrijven

Z

Betrokken, vaardig en aardig staan in je sterrenbeeld

Z

Je CV laat aantoonbare ervaring in strategische marketing zien

Onze checklist:

Z

Een marktconform salaris

Z

Parttime of fulltime dienstverband (werktijden in overleg) 24-40 uur

Z

Reiskostenvergoeding

Z

Kans om jezelf te ontwikkelen

Z

Ergonomische werkplek in een industrieel, modern kantoorgebouw

Z

Een gezellig team (écht hè!)

Ben jij de kolonel of generaal die wij zoeken en kun jij met behulp van de verkenners en de mineur de vlag voor onze klanten lokaliseren, dan moeten wij echt snel met elkaar afspreken.

De functie kan gecombineerd worden met een andere functie in ons bedrijf. Dat je een stukje projectmanagement op je neemt of deels content (of online of allround) marketeer bent.

Stuur je CV en motivatie, liefst vóór 1 april, naar onze ‘maarschalk’ Ilse, dan zien we elkaar misschien snel

Nog even over ons

Market-it is het leukste marketing-communicatiebureau in de Kempen (en daarbuiten). Wij geloven dat iedereen moet doen waar hij of zij goed in is – binnen ons bedrijf, maar ook daarbuiten. Daarom ondersteunen wij het mkb op het gebied van marketing, content en design. Wij zorgen dat zij online én offline shinen en gewoon kunnen knallen in hun core business. Bedrijf blij, wij blij, iedereen blij!