Meewerkstage | Grafisch vormgever   

Jij gaat meehelpen met het uitwerken van gave offline en online ideeën voor onze klanten. Denk bijvoorbeeld aan branding en de opmaak van gedrukte en digitale media.

Leerzaam, gezellig & een fijne sfeer – Zo omschrijft Daantje haar stageperiode. Na een periode van 16 weken heeft Daantje haar stage afgerond bij ons. Hoe Daantje haar stage periode heeft ervaren lees je hieronder

“De afgelopen 4 maanden waren heel fijn! Ik ben altijd met plezier naar stage gegaan. Je werkt in een fijn kantoor met leuke collega’s, daarom is de tijd ook ontzetten snel gegaan.

Het leuke aan stage lopen bij Market-it vind ik dat je totaal niet word behandeld als stagiaire. Je krijgt opdracht die je van begin tot eind mag uitwerken, dit vind ik erg leuk en vooral heel leerzaam! Je word losgelaten maar tegelijk ook heel goed begeleid met de aandacht die je nodig hebt. Ik ben super positief over Market-it als stageplaats.”

Wat ga je doen?

Z

Online en offline content vormgeven

Z

Creëren van bewegend beeld inclusief videobewerking

Z

Meedenken met visuele concepten en die vervolgens (mee) uitwerken

Wat je in huis hebt

Z

Ervaring met de gehele Adobe Creative Suite

Z

Creatieve ideeën

Z

Ervaring met een foto- en/of videocamera is een pré

Z

Sociale vaardigheden en een proactieve houding

Wat wij bieden

Z

Ruimte om jouw ideeën te opperen en uit te werken

Z

Opbouwende kritiek waar jij van leert

Z

Een leerzame omgeving waar je werkt aan je team-skills

Z

De kans om bij te dragen aan gave projecten

Z

Een werkplek binnen een gezellig en ervaren team

Z

Een passende stage- en reiskosten vergoeding

Dit is geen test waarbij een x aantal vinkjes betekent dat je moet reageren. Of je dat moet doen weet je zelf het beste! Spreekt het bovenstaande jou ook aan? Draait jouw creatieve brein al op volle toeren? Dan weet je wat je te doen staat.

Wij zijn erg benieuwd naar jou! Stuur je CV en motivatie naar Inge en wie weet zien we elkaar snel.

Nog even over ons

Market-it is het leukste marketing-communicatiebureau in de Kempen (en daarbuiten). Wij geloven dat iedereen moet doen waar hij of zij goed in is – binnen ons bedrijf, maar ook daarbuiten. Daarom ondersteunen wij het mkb op het gebied van marketing, content en design. Wij zorgen dat zij online én offline shinen en gewoon kunnen knallen in hun core business. Bedrijf blij, wij blij, iedereen blij!