MARKET-IT ZOEKT EEN SOCIAL MEDIA SPECIALIST   

Denk jij nu ‘zucht, wéér een ongeïnspireerde social media-vacature’? Pak alles wat er nu in je opkomt en pak daar vervolgens het tegenovergestelde van – dán heb je precies wat deze vacature inhoudt. Wij houden namelijk niet van suf en onze klanten ook niet. Wij willen graag opvallen, en onze klanten ook. Denk jij buiten de lijntjes om iets tofs neer te zetten voor onze klanten? Dat is mooi: wij zijn namelijk op zoek naar jou!

Bij Market-it zijn we op zoek naar een Social Media Specialist die (excuseer het cliché) de taal van onze klanten spreekt. Je leert hen kennen en ontwikkelt pakkende en originele content die bij het bedrijf past; de juiste invalshoek waarmee je de doelgroep pakt en niet meer loslaat.

Check in onderstaande checklists of jij bij ons past, en wij bij jou!

Persoonlijke checklist:

Z

Wie de klant ook is, ik laat ‘m opvallen!

Z

Gevoel voor zowel tekst als beeld

Z

Ervaring met het bedenken en effectief inzetten van een contentstrategie

Z

Het uitwerken van social media-content is aan jou wel besteed

Z

Woonachtig op een bereisbare afstand van het Brabantse Hapert

Z

Teamplayer, maar ook solo sterk

Z

Ervaring met B2B is een pre

Onze checklist:

Z

Een marktconform salaris

Z

Parttime of fulltime? Wat jij wilt!

Z

Werkdagen en uren in overleg

Z

Mogelijkheden tot zelfontwikkeling

Z

Reiskostenvergoeding

Z

Een ergonomische sta/zit-werkplek

Z

Een gezellig team (maar echt!)

Dit is geen test waarbij een x aantal vinkjes betekent dat je moet reageren. Of je dat moet doen weet je zelf het beste! Spreekt het bovenstaande jou ook aan? Draaien jouw denkspieren al op volle toeren? Dan weet je wat je te doen staat. Ben je naast een topper in social media ook een tekstueel wonder? Wat ons betreft mag je de functie natuurlijk ook combineren met de vacature voor tekstschrijver (LINK).

Wij zijn erg benieuwd naar jou! Stuur je CV en motivatie naar Ilse en wie weet zien we elkaar snel.

Nog even over ons

Market-it is het leukste marketing-communicatiebureau in de Kempen (en daarbuiten). Wij geloven dat iedereen moet doen waar hij of zij goed in is – binnen ons bedrijf, maar ook daarbuiten. Daarom ondersteunen wij het mkb op het gebied van marketing, content en design. Wij zorgen dat zij online én offline shinen en gewoon kunnen knallen in hun core business. Bedrijf blij, wij blij, iedereen blij!