Hallo! Mijn naam is Anouk Verkuijlen en ik studeer Marketing & Communicatie aan De Rooi Pannen in Eindhoven. De afgelopen 5 maanden heb ik tijdens mijn stage bij Market-it meegewerkt binnen het bedrijf en mijn examenopdracht afgerond. 

Eerste indruk
Zon driekwart jaar geleden had ik mijn sollicitatiegesprek bij Market-it. Ik had direct een fijn gevoel bij hen en ik was daarom ook super blij dat ik stage mocht gaan lopen bij Market-it. Het is echt een heel fijn leerbedrijf! Market-it heeft een jong en enthousiast team waarbij ik me direct thuis voelde.  

Doel en taken
In het begin mocht ik aangeven op welk gebied ik mezelf wilde ontwikkelen. Toen heb ik gekozen voor grafisch ontwerp en social media. Op die vlakken heb ik dus ook veel opdrachten kregen, maar natuurlijk ook van andere onderwerpen. Dat maakt stage lopen bij Market-it ook zo leerzaam, want je kunt jezelf echt ontwikkelen op verschillende aspecten van marketing.  

Ook kreeg ik vanuit Market-it genoeg tijd om mijn examenopdracht uit te voeren. De opdracht was kortgezegd informatie verzamelen over het bedrijf, een projectplan opstellen en ook daadwerkelijk uitvoeren. Mede dankzij het team is het plan geslaagd en ik hopelijk ook binnenkort! 

Mijn dagindeling
De afgelopen vijf maanden heb ik fulltime stagegelopen bij Market-it. De dag begon voor mij om 08:30 uur en eindige weer om 17:00 uur. Tussendoor hadden we gezamenlijk een half uur lunchpauze. Dit zo elke week van maandag tot en met vrijdag. Elke dag had ik afwisselende opdrachten. Geen enkele dag zag er hetzelfde uit en daarom zijn de dagen ook voorbij gevlogen. 

Helaas hebben we vanaf 15 maart tot en met 1 juni thuisgewerkt in verband met het coronavirus, maar ook dat was allemaal super geregeld! Ik kreeg van Ilse een laptop en computerscherm thuis waardoor ik mijn stage ‘gewoon’ kon afronden. Ik had genoeg opdrachten om te doen en regelmatig hadden we een online videomeeting met het team. 

Fijne tijd
Nog steeds ben ik heel erg blij dat ik bij Market-it heb stagegelopen. Ik heb bij Market-it heel erg veel kunnen en ook mógen leren. Daardoor heb ik veel ervaring opgedaan in de praktijk. Naast de opdrachten van Market-it krijg je ook nog de ruimte om je eigen input in te brengen. Zvinden het zelfs leuk als je dit doet en er wordt ook echt naar je geluisterd! 

Al met al kijk ik met plezier terug op de afgelopen periode. Ik heb bij Market-it een hele gezellige en leerzame tijd gehad. Ik wil iedereen binnen het Market-it team daarvoor bedanken!