Stage | Marketing & communicatie 

Voor jouw stage kijken we samen waar jouw interesses en kwaliteiten liggen. Ben jij een ster in het maken van leuke content, of ben jij liever bezig met websites. Van teksten schrijven tot het opmaken van social afbeeldingen – je krijgt bij ons de kans om te ontdekken wat je leuk vindt en je hierin te ontwikkelen. 

“Het werken voor een diverse klantenkring vond ik ontzettend leerzaam”, aldus Britt. Na een stageperiode van 5 maanden vroegen we Britt hoe ze haar stage bij Market-it heeft ervaren. 

“Vanaf dag 1 mocht ik aangeven wat ik graag wilde leren en werden daar opdrachten voor gezocht. Wat ik interessant vond, is dat Market-it voor een diverse klantenkring werkt. Hierdoor leerde ik bij elke opdracht een nieuwe manier van schrijven of socials opmaken. Als ik er even niet uit kwam, kon ik altijd hulp vragen bij mijn collega’s. Die trouwens heel gezellig zijn! Door de laagdrempelige sfeer voelde ik me snel betrokken bij het team. Ik kijk terug op een hele leerzame en gezellige stage.”

Wat ga je doen?

Z

Leuke content bedenken

Z

Social media berichten uitwerken (visueel + tekstueel)

Z

Nieuwsbrieven maken

Z

Website aanpassingen doen

Z

Meedenken voor gave campagnes voor onze klanten

Wat je in huis hebt

Z

Creatieve ideeën

Z

Ervaring met het schrijven van teksten

Z

Ervaring met Indesign & Photoshop is een pré

Z

Sociale vaardigheden en een proactieve houding

Wat wij bieden

Z

Ruimte om jouw ideeën te opperen en uit te werken

Z

Opbouwende kritiek waar jij van leert

Z

Een leerzame omgeving waar je werkt aan je team-skills

Z

De kans om bij te dragen aan gave projecten

Z

Een werkplek binnen een gezellig en ervaren team

Z

Een passende stage- en reiskosten vergoeding

Dit is geen test waarbij een x aantal vinkjes betekent dat je moet reageren. Of je dat moet doen weet je zelf het beste! Spreekt het bovenstaande jou ook aan? Draait jouw creatieve brein al op volle toeren? Dan weet je wat je te doen staat.

Wij zijn erg benieuwd naar jou! Stuur je CV en motivatie naar Inge en wie weet zien we elkaar snel.

Nog even over ons

Market-it is het leukste marketing-communicatiebureau in de Kempen (en daarbuiten). Wij geloven dat iedereen moet doen waar hij of zij goed in is – binnen ons bedrijf, maar ook daarbuiten. Daarom ondersteunen wij het mkb op het gebied van marketing, content en design. Wij zorgen dat zij online én offline shinen en gewoon kunnen knallen in hun core business. Bedrijf blij, wij blij, iedereen blij!