Het Kempen Continu Event wordt georganiseerd door een zevental ondernemers en heeft afgelopen februari plaatsgevonden. Ook Market-it is te vinden in de organisatie van dit evenement.

Kempen Continu is een event in de regio dat zich richt op het creëren van continuïteit binnen bedrijven. De ondernemende oprichters hebben namelijk ervaren dat risicomanagement bij veel ondernemers niet altijd voldoende aandacht krijgt. Het doel van Kempen Continu is om ondernemers bewust te maken van deze risico’s, zodat men vooraf passende maatregelen kan treffen.

Tijdens het Kempen Continu Event verzorgden de zeven ondernemers ieder vanuit eigen expertise presentaties omtrent diverse bedrijfsrisico’s. De presentatie van Market-it ging over “Online reputatie en digitale marketing risico’s”; hoe bewaak je als ondernemer je online reputatie en met welke valkuilen krijg je te maken als je social media inzet?

Naast de organisatie van het evenement en de presentatie heeft Market-it Kempen Continu mogen voorzien van het logo, de complete huisstijl, de website en diverse roll-up banners. Maar ook zijn we aan de slag gegaan met de ontwikkeling van een ebook. In het Kempen Continu ebook zijn alle tips van de zeven professionals gebundeld tot een informatief en visueel aantrekkelijk online boek.

Benieuwd hoe dit ebook vorm heeft gekregen en hoe jij als ondernemer de diverse tips intern kunt toepassen? Download dan hier het Kempen Continu ebook.

 

kempencon