MARKET-IT ZOEKT EEN CREATIEVE TEKSTSCHRIJVER/SCHRIJFSTER    

Vallen onze klanten op dankzij jouw teksten? Houd jij altijd je copy erbij? Verzet je graag je zinnen en schrijf jij alles copy right? Je snap ‘m al, dan ben jij de copywriter die we zoeken! Wij houden namelijk van pakkende en goedlopende teksten en onze klanten ook. Wij willen graag opvallen, onze klanten ook. Is het schrijven van website teksten, landingspagina’s, sociale media berichten en blogs voor jou appeltje eitje, kat in het bakkie? Stop dan met zoeken! 

Bij Market-it zijn we op zoek naar een creatieve tekstschrijver die weet hoe je klanten inpakt en aanpakt op het gebied van taal. Dankzij jouw geschreven teksten wordt onze klant gezien, herkend en herinnerd. Je houdt van afwisseling, kan je goed verplaatsen in de klant én de doelgroep en weet hoe je zaken het beste kan verwoorden. Duidelijke taal dus. 

Check in onderstaande checklists of jij bij ons past, en wij bij jou. Hoe meer je kunt afvinken, hoe beter!   

Persoonlijke checklist:

Z

Houd altijd je copy cool

Z

Wie de klant ook is, ik laat ‘m opvallen!

Z

Taal is zeg maar echt jouw ding

Z

Ervaring met het schrijven van teksten

Z

Je het leuk vindt om in gesprek te gaan met klanten

Z

Woonachtig op een bereisbare afstand van het Brabantse Hapert

Z

Teamplayer, maar ook solo sterk

Z

Ervaring met B2B is een pre

Onze checklist:

Z

Een marktconform salaris

Z

Parttime of fulltime? Wat jij wilt!

Z

Werkdagen en uren in overleg

Z

Mogelijkheden tot zelfontwikkeling

Z

Reiskostenvergoeding

Z

Een ergonomische sta/zit-werkplek

Z

Een gezellig team (maar echt!)

Dit is geen test waarbij een x aantal vinkjes betekent dat je moet reageren. Of je dat moet doen weet je zelf het beste! Spreekt het bovenstaande jou ook aan? Draaien jouw denkspieren al op volle toeren? Dan weet je wat je te doen staat. 

Wij zijn erg benieuwd naar jou! Stuur je CV en motivatie naar Ilse en wie weet zien we elkaar snel.

Nog even over ons

Market-it is het leukste marketing-communicatiebureau in de Kempen (en daarbuiten). Wij geloven dat iedereen moet doen waar hij of zij goed in is – binnen ons bedrijf, maar ook daarbuiten. Daarom ondersteunen wij het mkb op het gebied van marketing, content en design. Wij zorgen dat zij online én offline shinen en gewoon kunnen knallen in hun core business. Bedrijf blij, wij blij, iedereen blij!