Maak je zichtbaar!

Nieuw jaar, nieuwe uitdaging bij Market-it. Bedenk jij lekker leesbare teksten voor social media en de beste contentstrategieën en campagnes? Ben je ook nog eens communicatief sterk, heb je projectmanagement skills en houd je van klantcontact? Dan hebben wij goed nieuws voor je!

Wij zoeken namelijk een

CONTENT MARKETEER (32-40 uur)

Wie ben jij?

Als content marketeer bedenk je contentstrategieën, voer je deze uit door teksten en visuals te (laten) maken en zorg je dat de uitingen optimaal presteren. Met jouw brede en vooruitstrevende kijk op content adviseer je onze klanten en help je ze met zowel organische als betaalde content. Je houdt van klantcontact en bent het eerste aanspreekpunt voor jouw eigen klanten. Die zie je regelmatig tijdens offline afspraken waarbij je hen resultaten presenteert en adviseert op het gebied van contentstrategie en campagnes.
Je bent de rots in de branding voor onze klanten want jij verzorgt campagnes die effectief en creatief zijn. Je durft buiten de lijntjes te denken en bent een sparringpartner voor onze klanten. Communicatief ben je sterk, je houdt je aan gemaakte afspraken en deadlines zijn je vrienden. Je ben proactief, stressbestendig en weet prioriteiten te stellen.

Wie zijn wij?

Wij zijn een team kei-gezellige mensen dat dagelijks bezig is met het creëren van nieuwe content en het verzorgen van de complete marketing voor onze klanten. We doen elke dag ons uiterste best om de zichtbaarheid van onze klanten te vergroten. We werken vanuit een modern kantoorpand op het Kempisch Bedrijvenpark in Hapert.

De functie

Als content marketeer onderhoud je zelf het contact met je klanten, je adviseert ze op het gebied van (content) marketing. Je plant zelf je werkzaamheden, zorgt dat deadlines gehaald worden en werkt nauw samen met de specialisten op kantoor.

Heb je minimaal 2 jaar relevante werkervaring, HBO werk- en denkniveau, een goede beheersing van de Nederlandse taal (woord en geschrift), dan kun je het best vandaag nog (maar uiterlijk 15 februari) je motivatie met cv sturen naar: inge@market-it.nl. Maak je zichtbaar!

Onze checklist

Z

Een marktconform salaris

Z

Parttime of fulltime dienstverband (werktijden in overleg) 32-40 uur

Z

Reiskostenvergoeding

Z

Kans om jezelf te ontwikkelen

Z

Ergonomische werkplek in een industrieel, modern kantoorgebouw

Z

Een gezellig team (écht hè!)